36 Ultimate Roblox quiz to test your knowledge

Sharing is caring!

On the Be Quizzed option inside the Roblox game, Roblox users will be asked 23 questions to answer. In this article, we will look at the most popular Roblox Quiz questions and their answers.

After you read today’s article, you will be able to participate in fun Roblox quizzes and answer them correctly.

The “Are You the Smartest Roblox Player Ever quiz” is available on multiple online quizzing platforms starting from Earnably, Grab points, and Swagbucks. To land rewards, you need a score of 100% on the “Are You the Smartest Roblox Player Ever quiz.”

In this article, you will see the answers to all the panel questions from these online quiz sites.

Fun Roblox Quiz

Fun Roblox Quiz
  1. Question: What is the default color of Roblox Avatar?

·     White

·     Black

·     Red

·     Grey

Correct Answer: Grey

2. Question: What is the monthly user-base of Roblux?

·     200,000

·     2,000,000

·     200,000,000

·     20,000,000

Correct Answer: 200,000,000

3. Question: What is the maximum limit on having friends on Roblox?

·     100

·     200

·     300

·     400

Correct Answer: 200

4. Question: Who made still chill a meme on Roblox?

·     Sketches

·     Funneh

·     Flamingo

·     ThinkNoodles

Correct Answer: Flamingo

5. Question: In a pizza place, how much can you get for an item worth $625 if you sell it at the dump?

·     156

·     300

·     250

·     126

Correct Answer: 156

6. Question: What was Roblox originally known as?

·     Blocks Game

·     Super Blocks

·     Crazy Blocks

·     Dyna Blocks

Correct Answer: Dyna Blocks

7. Question: How many questions does Roblox Trivia ask?

·     30

·     50

·     5

·     20

Correct Answer: 20

8. Question: In which year was Roblox released?

·     2007

·     2008

·     2009

·     2010

Correct Answer: 2006

9. Question: What is the name of the in-game currency?

·     Roquid

·     Robux

·     Roboquid

·     Robloquid

Correct Answer: Robux

10. Question: This roller coaster offers default ratings of: guest satisfaction: 50%, 1.5 excitement, 2.0 intensity, and .1 nausea. It is also modeled after the b&m coaster

·     Wing coaster

·     Suspended coaster

·     Floorless coaster

·     Mine train coaster

Correct Answer: Floorless coaster

Related : 22 fun video game questions

video game trivia questions

11. Question: Who is every player’s first friend in Roblox?

·     Builder man

·     The Police

·     The Mayor

·     Fire man

Correct Answer: Builder man

12. Question: Who is the maker of the game Roblox?

·     Tencent

·     Badibo

·     Alpha

·     Roblox Corporation

Correct Answer: Roblox Corporation

13. Question: How much moneyz will an estate gamepass save you after starting with a tiny house?

·     1,024,000

·     600,000

·     724,000

·     946,000

Correct Answer: 946,000

14. Question: A level 4 rocketeer in T.D.S. adds how much damage to its base?

Correct Answer: 15

15. Question: How many hats can you wear in Roblox?

·     5

·     6

·     7

·     3

Correct Answer: 3

16. Question: How many Roblox Avatars are there?

·     3

·     2

·     6

·     7

Correct Answer: 2

17. Question: How much is the Pirate Hat in Roblox?

·     5000

·     6000

·     1000

·     2000

Correct Answer: 2000

18. Question: How many tickets are equal to 1 Robux?

·     5

·     7

·     3

·     4

Correct Answer: 4

19. Question: What is the fourth game on Roblox to hit 1 billion visits?

·     Hide and Seek Extreme

·     Theme Park Tycoon 2

·     Scuba Diving at Quill Lake

·     Work at a Pizza Place

Correct Answer: Work at a Pizza Place

Related : Unusual trivia quiz

20. Question: What’s the tagline of Roblox?

·     Build your Dream City

·     Best Open World Game

·     Survival of the Fittest

·     Powering Imagination

Correct Answer: Powering Imagination

21. Question: Where do Roblox Players resurrect?

·     Campsite B

·     Grand Lake

·     Impact Zone

·     Spawn Zone

Correct Answer: Spawn Zone

22. Question: What is the name of the first Roblox group?

Answer : The United Clan of Roblox (U.C.R.)

23. Question: What is the maximum number of friends you can have in Roblox world?

Answer : 200

24. Question : Besides Erik Cassel who is the other co-founder of Roblox?

Answer : David Baszucki 

Hard Roblox Quiz

Hard Roblox Quiz

After the 16th June update, Roblox now includes many new questions that were not part of the question panel before. This article will try to break any confusion you might have regarding the quiz and help you answer hard Roblox quiz questions.

25. Question: How much does the Varknox Couch cost to work at a pizza place?

·     1750

·     2000

·     1990

·     1880

Correct Answer: 1990

26. Question: From the below options, what is one type of Roblox Avatar?

·     R3

·     R15

·     R16

·     R20

Correct Answer: R15

27. Question: Which enemy spawns a random enemy upon its death in T.D.S.?

·     Necromancer

·     Hidden

·     Slow Boss

·     Mystery Boss

Correct Answer: Mystery Boss

Easy Roblox Quiz

Easy Roblox Quiz

In the below section, we will be looking at some easy Roblox quiz questions.

28. Question: Which enemy spawns a random enemy upon its death in T.D.S.?

·     Necromancer

·     Hidden

·     Slow Boss

·     Mystery Boss

Correct Answer: Mystery Boss

29. Question: What do you call Roblox characters?

·     Roblox User

·     Avatar

·     Profile

·     Character

Correct Answer: Avatar

30. Question: If a player is blasted up high, which of these skills would help avoid most of the bombs on the field in super bomb survival?

·     Platform

·     Candy Corn

·     Black Hole

·     Footbomb

Correct Answer: Platform

31. Question: How much of Tix is equal to 1 Robux.?

·     20

·     35

·     10

·     15

Correct Answer: 10

32. Question: How many ducks does it take to kill a hardcore player in super bomb survival?

·     2

·     3

·     1

·     6

Correct Answer: 3

33. Question : After visiting how many people do you get the bricksmith badge in Roblox?

. 10

.100

.1000

.10000

Correct Answer : 1000

34. Question : What is the 2 years badge in ROBLOX called?

.veteran badge

.red badge

.homestead badge

.triangle badge

.Builder’s club badge.

Answer : Veteran badge

35. Question: Who created the town of robloxia?

.1dev2

.2dev3

.3dev4

.4dev5

Answer : 1dev2

Conclusion

We hope that you can beat the smartest Roblox players out there as you know the answers to all the Roblox quiz questions.

Just a reminder, before participating in the game, make sure to read the quiz offers, cookie, and privacy policy. Also, do not give out any of your personal information online.

We hope you have lots of fun the next time you participate in the ultimate Roblox quiz game.

Before you go, don’t forget to check out the impossible trivia questions

Leave a Comment